CURSOS I FORMACIONS

Visualitza el temari del curs i realitza els tests en línia

L’any 2021 arrenquem la nostra aventura en el món de la seguretat amb la prestació de serveis de vigilància i auxiliars amb una filosofia clara i contundent: “SEGURETAT AMB CAP I MÚSCUL”.

6 setmanes (cara a cara)

ÀREA PERSONAL EN LÍNIA PER A ALUMNES

Accés al temari dels cursos

Realitza tests en línia

Accés personal com a alumne

ESPECIALITZACIONS

VIGILANT SEGURETAT

Aquests cursos de formació específica tindran una durada mínima de deu hores de formació presencial i el seu preu és de 75€ pagament únic.

Amb aquest curs el Vigilant de Seguretat coneixerà les funcions, tècniques i habilitats específiques que ha de desenvolupar quan s’encarrega de la supervisió de processos en magatzems i plataformes logístiques i transport de seguretat.

Aquest curs permet al Vigilant de Seguretat conèixer els tipus de vigilància activa i passiva, els procediments de verificació d’alarmes (mitjançant vídeo, àudio i verificació personal), CCTV, el procediment d’actuació davant una alarma real, acostament i entrada al lloc, escorcolls i esposament…

La figura del Vigilante de Seguridad está ligada a la protección de instalaciones. Los polígonos industriales, las urbanizaciones, los espacios públicos… son zonas sensibles que precisan de especial atención por parte del personal que debe asegurar su integridad, por ello, este curso aporta los conocimientos necesarios para desarrollar el Servicio de Vigilancia de forma efectiva en zonas con estas peculiaridades.

Amb aquest curs el Vigilant de Seguretat adquireix la qualificació que li habilita per a exercir el Servei de Vigilància en Centres Comercials.

En aquest curs de formació específica el Vigilant de Seguretat adquirirà els coneixements necessaris per a fer les tasques específiques de seguretat en serveis de vigilància en centres hospitalaris.

Aquest curs va dirigit a Vigilants de Seguretat que prestin servei amb escàners de raigs X.

El Vigilant de Seguretat que exerceix la seva labor en aeroports ha de conèixer la normativa, tècniques, habilitats i procediments propis de les tasques a realitzar en aquestes instal·lacions, com ara controls d’accés de persones, vehicles, seguretat d’equipatge i pertinences, etc…

Amb aquest curs els Vigilants de Seguretat es formaran en les tècniques, habilitats, procediments i normativa per a exercir de manera eficient el servei de vigilància en ports.

El Vigilant de Seguretat que exerceix la seva labor en un vaixell requereix una formació específica concorde a la peculiaritat del lloc. Ha de tenir nocions bàsiques de navegació, com actuar davant atacs pirates, tècniques de rescat,… i moltes altres habilitats que són recollides en aquest curs de formació específica.

Existeixen infraestructures que per la seva naturalesa comporten una especial actuació per part del Vigilant de Seguretat; tals instal·lacions com a Centrals Nuclears, requereixen de formació específica en els procediments d’actuació, protecció personal, plans d’actuació davant contingències, etc…

Els Vigilants de Seguretat compten amb una gran ajuda en la seva labor, l’exercida per gossos ensinistrats. En aquest curs de formació específica els Vigilants de Seguretat s’instrueixen per a poder prestar Serveis de Vigilància amb gossos, adquirint les habilitats i tècniques precises per a treballar amb gossos.

Vigilància en esdeveniments esportius i espectacles públics

Aquest curs capacita a l’alumne per a treballar com a Vigilant de Seguretat en serveis específics de Vigilància en Centres d’Internament i Dependències de Seguretat.

Curs dirigit a formar al Vigilant de Seguretat Privada amb un programa apropiat i funcional sobre els aspectes operatius que afecten els serveis de Vigilància del Patrimoni històric i artístic.