CATEGORIES profesionals

Un tipus de professional per a cada necessitat. Amb aquesta premissa t’oferim diferents perfils segons les tasques que haurà de realitzar, sempre respectant el marc de la legalitat i el que dictamina per a cada treballador. Tots els nostres empleats estan degudament formats en la seva àrea i fins i tot en tasques molt específiques.

Seguretat

Són funcions dels escortes privats, amb caràcter exclusiu i excloent, l’acompanyament, la defensa i la protecció de persones determinades, que no tinguin la condició d’autoritats públiques, impedint que siguin objecte d’agressions o actes delictius.

Saber més

SERVEIS

Persona que s’encarrega de vetllar per l’admissió i el control de seguretat a l’interior d’equipaments i espais oberts al públic, on es desenvolupen esdeveniments esportius, concerts, congressos, etc.

Aquest tipus de professional compta amb el Carnet i el distintiu professional de personal controlador d’accés atorgat per la Generalitat de Catalunya, obtingut després de fer un curs de formació i superar l’examen.

Saber més

CLEAN

Comptem amb servei de neteja per a tota mena d’organitzacions que requereixin una feina professional. No efectuem serveis de neteja privada (domicilis).

Tots els productes de neteja utilitzats des de Wakeful estan reglats i fem la gestió de residus segons marca la normativa. Tot per dur a terme un servei professional i segur.

Alguns dels nostres clients més habituals són: residències de la tercera edat, hospitals, corporacions, comunitats de propietaris, etc.

Saber més