CATEGORIES profesionals

Un tipus de professional per a cada necessitat. Amb aquesta premissa t’oferim diferents perfils segons les tasques que haurà de realitzar, sempre respectant el marc de la legalitat i el que dictamina per a cada treballador. Tots els nostres empleats estan degudament formats en la seva àrea i fins i tot en tasques molt específiques.

Seguretat

Són funcions dels escortes privats, amb caràcter exclusiu i excloent, l’acompanyament, la defensa i la protecció de persones determinades, que no tinguin la condició d’autoritats públiques, impedint que siguin objecte d’agressions o actes delictius.

Saber més

Compten amb múltiples funcions, entre elles la vigilància i protecció de béns, establiments, llocs i esdeveniments, així com la protecció de les persones que es puguin trobar en aquest lloc. Poden dur a terme comprovacions, registres i les prevencions necessàries per complir la seva missió. Aquests professionals tenen una Targeta d’Identificació Professional (TIP) atorgada pel Ministeri de l’Interior, després de superar un examen.

Saber més

SERVEIS

Persona que s’encarrega de vetllar per l’admissió i el control de seguretat a l’interior d’equipaments i espais oberts al públic, on es desenvolupen esdeveniments esportius, concerts, congressos, etc.

Aquest tipus de professional compta amb el Carnet i el distintiu professional de personal controlador d’accés atorgat per la Generalitat de Catalunya, obtingut després de fer un curs de formació i superar l’examen.

Saber més

El servei d’hostesses, molt habitual en fires i congressos, requereix una formació específica per a cada esdeveniment o client. Des d’atendre els assistents i el registre a la supervisió del funcionament de la sala; les seves funcions poden ser molt diverses, però en totes calen uns bons dots comunicatius, modals i capacitat resolutiva.

Saber més

Els conserges fan tasques bàsiques de vigilància, obertura i tancament d’accessos, tasques de correspondència, manteniment de la zona, etc. És habitual necessitar els serveis d’un conserge en espais amb un flux diari de persones, com podrien ser pàrquings públics i privats, comunitats de veïns, centres educatius, oficines, magatzems, centres de logística, fàbriques, etc.

A Wakeful formem personal com a conserges a diferents sectors.

Saber més

Un servei que garanteix l’èxit del funcionament de qualsevol esdeveniment, especialment els de grans dimensions. El personal auxiliar format com a acomodador rep instruccions específiques en cada esdeveniment i situació per dur a terme l’acompanyament de les persones per certes àrees del recinte i guiar-les fins a la seva zona o seient.

És un servei essencial en esdeveniments esportius, concerts, esdeveniments culturals i qualsevol acció que tingui seients numerats.

Saber més

Aquest tipus de personal fa tasques específiques, per a les quals reben formació des de la nostra pròpia empresa de seguretat. A Wakeful Group formem el personal auxiliar segons les necessitats del client.

L’acció específica que executa cada auxiliar durant un acte, esdeveniment o situació és clau per a l’engranatge de tota l’estratègia de seguretat que creem al seu voltant amb els diferents perfils de professionals.

Exemple: en cas d’un gran concert en un recinte com el Palau Sant Jordi de Barcelona, comptem amb auxiliars de serveis que fan tasques d’acomodadors, promotors, de direcció del trànsit a l’aparcament, cobrament d’entrades a taquilla, atenció al client, etc.

Saber més

Compleixen serveis per garantir la seguretat en discoteques, locals d’oci, edificis públics i privats, etc. Els porters no poden exercir funcions atribuïdes al vigilant de seguretat, ni portar armes o fer servir la força. En cas de detecció d’un problema, incident o altercat, després de no poder resoldre’l amb un aclariment verbal, ha d’avisar el personal de seguretat o requerir intervenció policial.

Saber més

Encarregats de fer la venda i comprovació d’entrades en esdeveniments, activitats esportives, culturals, concerts, fires i congressos, etc.

Es tracta de personal de serveis auxiliars format per realitzar aquest tipus de tasques administratives amb agilitat i professionalitat. Han de tenir competències matemàtiques, destresa per comunicar-se amb clients, habilitat per informar amb claredat, etc.

Saber més

Busques promotors pel teu producte, servei o esdeveniment? A Wakeful formem el nostre equip d’auxiliars de serveis per a campanyes i tasques concretes.

Els nostres professionals estan preparats per estudiar el teu producte o servei i oferir-lo de la millor manera possible, seguint els valors de la teva empresa i sent una de les cares visibles de la teva marca.

Els nostres promotors estan habituats a prestar serveis a: centres comercials, fires i congressos, esdeveniments, etc.

Saber més

CLEAN

Comptem amb servei de neteja per a tota mena d’organitzacions que requereixin una feina professional. No efectuem serveis de neteja privada (domicilis).

Tots els productes de neteja utilitzats des de Wakeful estan reglats i fem la gestió de residus segons marca la normativa. Tot per dur a terme un servei professional i segur.

Alguns dels nostres clients més habituals són: residències de la tercera edat, hospitals, corporacions, comunitats de propietaris, etc.

Saber més