QUI SÓN WAKEFUL GROUP?

El 2012, un grup de professionals del sector de la seguretat, ens vam unir per crear Wakeful Group. La nostra premissa era formar una empresa de prestació de serveis de vigilants i auxiliars amb una filosofia clara basada en la professionalitat i la rigorositat.La nostra manera de treballar, la formació dels nostres treballadors i els nostres resultats, ens han portat en pocs anys a posicionar-nos com una de les empreses de seguretat de referència al mercat. I no ho diem nosaltres, són els nostres clients els que constantment ens recomanen (Ajuntaments, empreses privades, esdeveniments esportius, concerts, fires, centres comercials, polígons…).A Wakeful Group creiem que la seguretat estandarditzada no és efectiva. Per això, oferim un servei completament personalitzat per a cada client segons les vostres necessitats.I, per descomptat, complim estrictament les normes legals i ens guiem pels codis d’ètica professional.

LA NOSTRA VISIÓ

Volem que els nostres clients ens escullin per la nostra feina, professionalitat i compromís

Wakeful Security

Vigilants de seguretat i escortes professionals altament qualificats. L’equip de seguretat privada que necessites.

Wakeful Services

Tots els professionals complementaris a seguretat que faran que el teu espai o esdeveniment sigui un èxit: controladors d'accés, hostesses, conserges, acomodadors, auxiliars de serveis…

Wakeful Academy

L'acadèmia pròpia de Wakeful Group per formar futurs professionals del sector de seguretat privada i control d'accessos.

Wakeful Systems

Serveis en ciberseguretat per a empreses, evitant atacs de força bruta i prevenint fugides d'informació sensible

Els nostres valors

Qualitat

Realitzem auditories internes de manera periòdica i aleatòria al nostre personal

Evolució

Ens prepararem de manera contínua en noves tecnologies, i avanços.

Minimitzar riscos

Som professionals, prenem decisions i assumim riscos racionalment.

Valor humà

El nostre personal és el nostre major actiu.

Competitivitat

Servei concorde al preu de mercat i pensant en la rendibilitat del client.

PERSONAL ESPECIALITZAT

El personal va dotat de tota mena d’elements d’última tecnologia en el sector per a poder respondre adequadament davant els imprevistos que puguin sorgir. Tot servei està perfectament coordinat amb una prèvia anàlisi de la situació i estudi de les necessitats del client i de les particularitats del servei.

Inspector

Professional que ser encarrega de supervisar que el personal operatiu compleixi amb les directrius i l'operativa encomanades al servei, així com vetllar pel compliment de totes les normatives i especificacions donades pel coordinador.

Coordinador

Persona encarregada de dirigir i supervisar el servei. Estarà en contacte directe amb l'inspector i amb el client, fent d'interlocutor entre totes les parts, és el responsable directe del bon funcionament del servei.

Personal operatiu

Tot el personal operatiu necessari per a cobrir les necessitats i per al perfecte funcionament del servei (Vigilant de seguretat, Controladors d'accés, Auxiliars de serveis, Porters, Conserges, Serveis de neteja, etc.)