Equips de seguretat a l’hora de pandèmia

A Wakeful hem pogut estar presents i cobrir molts actes públics seguint sempre les mesures de protecció, higiene i seguretat exposades i publicades pel Ministeri de Treball i Economia Social del Govern d’Espanya.

Encara que a priori, la gran majoria d’esdeveniments que teníem previstos per a aquesta primavera 2020 van ser anul·lats, molts altres es van crear davant la necessitat de contractar persones com punts de vigilància auxiliar, vigilants privats i neteja. Així vam poder donar-li un altre enfocament diferent a l’equip Wakeful i no parar del tot l’activitat laboral dels nostres treballadors.

Experiència durant el COVID-19

Durant aquests mesos, hem pogut executar diferents accions arreu de la província de Barcelona. Us anomenem les tasques més rellevants que hem executat durant aquests mesos on la pandèmia no només ens ha fet modificar el nostre estil de vida, sinó també els nostres plans laborals.

Serveis realitzats durant l’època de pandèmia

  • Serveis de seguretat en albergs
  • Serveis de seguretat i control d’accessos en centres de confinament per a persones sense llar
  • Control d’ accessos i d’ aforament en supermercats i mercats municipals
  • Control d’ accessos, aforament i control de cites prèvies en edificis públics
  • Seguretat i Vigilància en hotels tancats a causa de l’estat d’alarma
  • Seguretat i vigilància en indústries de diferents àmbits tancats a causa de l’estat d’alarma
  • Neteja i desinfecció en tot tipus d’establiments, tant els que han romàs tancats al públic com els que han pogut obrir les seves portes, per part de l’equip de Wakeful Clean.

covid pandèmia seguretat vigilànciaEls nostres equips auxiliars de seguretat i neteja i de seguretat privada han estat en tot moment equipat i informat de les mesures de seguretat necessàries segons el lloc on es trobaven treballant. Els responsables del control de les accions, han estat en tot moment vigilant la zona i responsabilitzant-se de qualsevol element necessari que pogués requerir el treballador com mascaretes o gel hidroalcohòlic.

D’aquesta forma hem pogut rescatar tots aquests serveis aturats com seguretat en discoteques, festivals o festes majors pròpies dels mesos de primavera, per poder estar al pié del canó en l’àmbit de prevenció i seguretat del covid-19.